Zorg op maat

Intensieve therapie en heling

Wanneer is een uur therapie in de week niet genoeg.
Wanneer is opname niet aan de orde
Wanneer is een diepe , warme en ook confronterende aanpak nodig om echte verandering aan te gaan. En wat is er voor nodig om überhaupt een verandering in je leven toe te laten ? Wat vraagt verandering?

Voor een intensief traject van therapie en heling is er een mogelijkheid om een 10 daagse programma te volgen.( 2 x 5 dagdelen , het weekend vrij)  De sessies duren per keer zo`n  2 u
Als je in de buurt woont kan je na iedere sessie naar huis, woon je verder weg dan is er een mogelijkheid om in de buurt  te verblijven. bv B&B , Nivonhuis, camping.

Deze intensieve begeleiding doe ik ook in het prachtige Sauerland,  in het Centrum Savita (www.savita.nl).
Naast onze ontmoetingen is er een prachtige natuur om in te zijn en te wandelen, heerlijk eten, een eenpersoonskamer met mooi uitzicht. Gedurende de dag heb je alle ruimte om alles wat is aangeraakt te verwerken en een plek te geven. Een plek van heling!

Voordat je deze therapie gaat doen is er eerst een kennismaking gesprek. In dit gesprek kijken we naar de thema’s die nu in je leven spelen en hoe je daarmee omgaat.
Als we alles zo in kaart hebben gebracht, kijken we samen wat nodig , wenselijk en  haalbaar is.

Hoe ziet zo`n intensief eruit?
Wat deze dagen voor mogelijkheid in zich dragen, is in te spelen van wat echt nodig is!!
De tijd en de ruimte is naar behoefte en inzicht in te vullen. En dat wat ik kan inzetten is afgestemd op wat nodig is.
En hoe dan ook zal je uitgedaagd worden, blij verrast door je uit je dagelijkse patronen te halen, onverwachte ontmoetingen, de natuur, de stilte, de nacht en de dag, het zelfonderzoek, aandacht voor je lichaam en je mind, …. alles kan gebruikt worden voor de ontmanteling en de bevrijding van oude en niet meer behulpzame overlevingsstrategieën.
En door de focus, de wil en het verlangen, en niet meer willen wijken voor/door allerlei afleidingstactieken , neem je jezelf zoveel meer serieuzer. En dit zal zeker z`n vruchten afwerpen.

Je kan na een periode van overweging  besluiten om dit intensieve traject te gaan doen.
Kosten  zijn afhankelijk van inkomen. Kosten Savita zijn €39 per dag, inclusief ; kosten therapie vanaf € 80 per dag
Als er een onoverkomelijk probleem is rond de financiering kijken we samen naar een eventuele oplossing.

Na dit traject kan je besluiten om een vervolg van  1 x per maand een gesprek om te zien hoe alles in jou zich een plek weet te vinden en verandering zich voltrekt.

 

Ook is het mogelijk de 5 dagen niet achter elkaar te doen, maar eventueel een paar weken later!

Savita, de kamers met eigen balkon en

uitzicht op de velden en de heuvels