Sessies

1   Dit is een 1 op 1 contact en heeft als basis Rebalancing en de gespreksvorm.
Je wordt begeleid in het open zelfonderzoek zowel via het lichaam, als het denken  en voelen.
Hierin kijken we wat zo de beperkende beelden, overtuigingen en conclusies zijn, die de onderliggende reden zijn voor je pijn. Je ervaart het effect daarvan in je lijf, je ademhaling, je gevoel, je houding, je energie, hoe je naar jezelf en de wereld kijkt  en hoe je daarmee omgaat. Het effect is groots en vaak beperkend

Kern van mijn werkwijze is het werken met aandacht , meditatie en lichaambewustzijn.
Je bewust te zijn van wat je ervaart. Niet alleen vanuit je hoofd, maar juist ook met je hart, je lichaam en je hele wezen
Gewaar Zijn is lijfelijk en zintuiglijk voelen wat je bezig houdt
Het lichaam is oprecht en kan niet liegen en heeft geen masker

Voor een intensief traject van therapie en heling is er ook een mogelijkheid om 2 x 5 dagen achter elkaar een programma te volgen( zie zorg op maat)

2   Verder is er een mogelijkheid om te werken met het Opstellen van het Verlangen
De spil in de opstelling is het verlangen .
Wat wil je graag veranderen in je leven, wat is je diepste verlangen, welke verlangens spelen al jaren en raken maar niet vervuld.  Wat houd je tegen? Ook kan het verlangen betrekking hebben op een bepaald gedrag , relationele conflicten of lichamelijke symptomen waar je last van hebt.

In de individuele setting doe je de opstelling met mij als begeleider. Je schrijft je verlangen op en vraagt mij voor een bepaald woord te resoneren. Ik stel mezelf open en laat in woord, beweging, stilte, gezichtsuitdrukking, houding, uitspraken en gedrag, iets zien vanuit de resonantie met dit woord. Daarna reflecteren we samen op deze informatie.
Dit proces kan herhaald  worden met de anderen woorden tot het duidelijk is geworden wat zich aan jou heeft laten zien via dit resonantieproces.  Zo kom je in aanraking met de  verborgen betekenis van deze woorden en kan  je in contact komen met onbewuste gevoelens, vergeten gebeurtenissen, afgesplitste delen.
Dit is een manier om op een dieper niveau jezelf te gaan begrijpen, helderheid te krijgen welke verwarring er rond een bepaald verlangen zit en te zien wat nodig is op de weg van heling.

 

Praktische gegevens

Een kennismakingsgesprek waarin je samen kijkt wat je leven overschaduwt en te zien wat nodig is voor de volgende stap om hier helderheid in te krijgen. Het is zowel een ontmoeting met elkaar als een voorzichtige aftasting of je met mij een vervolg traject wil starten.

Kennismakingsgesprek kost €60

Individuele sessies vanaf €70,= en afhankelijk van inkomen
Sessies duren gemiddeld 1- 1.5 uur
Het consult dient contant betaald te worden.
Een afspraak afzeggen kan meer dan 24 u van te voren, anders word de consult prijs aan u doorberekent.